POZITRON PLUS POMAŽE I ŽIVOTINJAMA


U posljednje dvije godine bilježimo i nevjerojatne rezultate u životinjskom svijetu, koji od svih dokaza, certifikata i priznanja predstavljaju u stvari NAJVRIJEDNIJI KRUNSKI DOKAZ UČINKOVITOSTI POZITRONA PLUS!

Kako bi DOKAZALI STVARNI UČINAK POZITRONA PLUS, postavili smo ga u nekoliko velikih farma svinja, gdje su vlasnici dobili zadatak pratiti ponašanje životinja! Rezultat nakon 3 mjeseca bio je slijedeći: Svinje su odmah nakon postavljanja POZITRONA postale primjetno mirnije. Puno više vremena provodile su spavajući. Nisu više grizle repove jedne drugima, drastično im se smanjila agresivnost! Svinje POD UTJECAJEM POZITRONA gotovo nisu imale proljeve, i nisu oboljevale od uobičajenih bolesti! Mali praščići koji su se oprasili u to vrijeme, napredovali su VIDLJIVO BRŽE nego inače. Nakon dva i pol mjeseca bili su 30 % teži nego druga skupina, koja nije bila pod utjecajem POZITRONA!

Napravili smo i POKUS S PČELAMA! Kada smo postavili POZITRON U NEKOLIKO VELIKIH PČELINJAKA, prva stvar koju smo mogli momentalno i sami vidjeti, bilo je drastično smanjenje uzrujanosti pčela i uspostava primjetnog mira i harmonije pčelinjih zajednica! Burno zujanje u vozilu sa unutrašnje strane pčelinjaka postalo je nekoliko puta tiše! Pčele su se u 10 minuta pod utjecajem POZITRONA umirile, a vlasnici pčelinjaka pokazali su vidnu nevjericu! Kada smo maknuli POZITRON 30 METARA OD OBJEKTA SA KOŠNICAMA, u par minuta ponovo se javlja pojačani zvuk zujanja, a pčele postaju nervoznije! Uglavnom! Kroz cijelo vrijeme, u ZAŠTIĆENOM PČELINJAKU, pčele su pokazale bitno smanjenu agresivnost, ponašale su se smireno, kao da su pitome, što vlasnici nisu vidjeli nikada prije!

Isto tako, POZITRON PLUS postavili smo u nekoliko ŠTALA S KRAVAMA! Odmah nakon postavljanja i krave su postale puno smirenije, lakše su se dojile, duže su preživale, odavale su dojam da su zadovoljnije. Niti jedna krava pod utjecajem POZITRONA, u tri mjeseca nije razvila mastitis - tj. upalu vimena. I najinteresantnija stvar, već nakon 7 dana, svaka krava je po dojenju počela davati otprilike jednu litru mlijeka više, nego do sada! U isto vrijeme, na nekoliko štala otelile su se četiri krave! Sva četiri telića po izjavama vlasnika, puno su brže napredovali, i do prodajne težine od 250 kg narasli su čak tri tjedna ranije nego inače! A to sve su IZVRSNI POKAZATELJI, kako POZITRON PLUS pozitivno utječe na SMIRENJE VEGETATIVNOG ŽIVČANOG SUSTAVA svih živih bića! Zato u smirenosti imamo snažniji imunitet, otporniji smo na razvoj raznih psihičkih i fi zičkih oboljenja, i kao zdrave osobe imamo daleko bolju kvalitetu življenja

VIDEO SVJEDOČANSTVO O UTJECAJU " POZITRONA PLUS" NA GOVEDAU sve četiri male štale gdje smo na raznim lokacijama postavili POZITRON PLUS, dogodio se još jedan VRLO INTERESANTAN FENOMEN!

U štalamam postojalo je od 5 do 8 LASTAVIČJIH GNJEZDA, što se nikada do sada od kada oni pamte, nije dogodilo kod niti jednoga od vlasnika štala! Vlasnici štala kažu da su uvijek imali uobičajeno po jedno ili dva gnijezda, i da ovo nisu nikada prije doživjeli! Sve to govori u prilog činjenici, da LASTAVICA intuitivno traži POZITIVNO I MIRNO MJESTO u kojem se osjeća sigurno i ugodno! POZITIVNO ENERGETSKO OKRUŽENJE koje stvara POZITRON PLUS u prostoru gdje je postavljen, LASTAVICE SU OSJETILE i intuitivno su se naselile kako bi u takvoj pozitivnoj atmosferi odgojile svoje potomstvo!

To su sve VRLO VAŽNI DOKAZI IZVRSNE UČINKOVITOSTI PROIZVODA, koji dolaze iz životinjskog svijeta! Životinje ne možemo potplatiti da se ponašaju kako bi mi željeli, i ZATO SU OVI REZULTATI NAŠ KRUNSKI DOKAZ IZVRSNE DJELOTVORNOSTI POZITRONA PLUS! Također posjedujemo i veliki broj izuzetno vjerodostojnih svjedočanstava mnogih naših kupaca, koji vrlo jasno govore o POZITIVNIM PROMJENAMA koje se doista dešavaju u njihovim životima, od kada koriste POZITRON PLUS!

PRIMJENA POZITRONA PLUS U VOJNOJ INDUSTRIJI


SUPERIOR HALMET


Superior protection

Superior comfort

Superior quality

Superior psychophysical endurance of the user

Pridjev superior (nadmoćan. bolji od drugih. od latinskog superior= viši) govori da je kaciga SB superiorna. a po svojim karakteristikama nadilazi ostale konkurente. Superiornost se ogleda po pitanju zaštite (protection). udobnosti (comfort). kvalitete (quality) i psihičke izdržljivosti korisnika kada ima ugrađen .. POZITRON PLUS" čip.

Kaciga e je superioran proizvod u koji smo implementirali

  • Otporna na najveće traume čime se bitno smanjuje mogućnost ozljeda glave.
  • Može biti opremljena različitim uređajima i opremom čime se pretvara u multifunkcionalnu kacigu bez potrebe za dodatnim bušenjem školjke kacige. Montaža vizira. zaštitne plinske maske. zaštite vrata kao i ostale opreme (mini kamera. svjetiljki. naočala za noćno gledanje. termovizijske kamere. antifona. mikrofona itd.) obavlja se bez posebnog alata i u vrlo kratkom vremenu.
  • Poboljšana je psiho-fizička izdržljivost vojnika-policajca odnosno osobe koja koristi kacigu što se postiže ugradnjom posebnog POZITRON PLUS" člpa. Ovaj čip svojim spektrom frekvencija, koje emitira u prostor preko vegetativnog živčanog sustava čovjeka. neprestano potiče sve unutarnje organe da rade na svojoj fiziološkoj frekvenciji. To znaci da, kada protok energije kroz pojedine organe počinje padati, POZITRON PLUS svojim spektrom frekvencija podiže protok energije kroz cijelo tijelo. Ovo je osobito važno u stresnim i napetim situacijama kada se ubrzano troši energija tijela. Ugradnjom POZITRON PLUS čipa štiti se tijelo vojnika od štetnog elektromagnetskog zračenja kojeg mogu producirati GPS-ovi. mobiteli. toki-voki uređaji. bežične veze. baterije i najrazličitije vrste strujnih krugova. Jednom rijeci korisnik je zaštićen od gomile "elektromagnetskog smoga" kojega proizvode moderna tehnička pomagala i aparati. a koje NE VIDIMO. NE ČUJEMO. NE OSJEĆAMO.


Zbog svega navedenog kaclga Šestan-Busch je superiorna i jedinstvena na svijetu .

ŠESTAN-BUSCH OUR HELMETS OUR PRIDE


SVJEDOČANSTVO 1Primio sam stotinjak mailova zahvale onih kojima je POZITRON PLUS ili neutraliziraoutjecaj štetnih zračenja na organizam ili bitno umanjio simptome raznih oboljenja ,

Jedno od takovih svjedočanstava je ovo Ćire Blaževića :

SVJEDOČANSTVO 2